Κεντρική Σελίδα
Επικαιρότητα
Πολιτική
Τοπ. Αυτοδιοίκηση
Πολιτισμός
Αθλητικά
Ομογένεια
Εκπαίδευση
Οικονομία
Χιακές Εκδόσεις
Μαστίχα Χίου
Τεχνολογία
Επικοινωνία
RSS Feed 
Greek fonts
 


::Chios Real Estate - Αγορές, Πωλήσεις Ακινήτων::

::Chios Greece Travel Guide (Chiosnet)::

::Χίος, Τουριστικός Οδηγός (Chiosonline)::

::Online Ads::



::Ειδήσεις με email::
Εγγραφή
Διαγραφή
Συμπληρώστε το email σας και πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να λαμβάνετε καθημερινά ένα email με τους τίτλους των ειδήσεων.






Λειτουργία Ομάδας Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης Χίου στην Καλλιμασιά


Τρ 11/3/2008
  Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πνευματικής και Κοινωνικής Διακονίας Καλλιμασιάς Χίου «Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής" το Κέντρο Πρόληψης Χίου προχώρησε στη λειτουργία Ομάδας Γονέων, για το διάστημα Ιανουάριος – Μάρτιος 2008 με εβδομαδιαίες συναντήσεις. Οι συναντήσεις είναι δίωρες και γίνονται κάθε Πέμπτη 6.30 – 8.30μ.μ. στην ενοριακή αίθουσα του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς. Συντονίστρια είναι η κυρία Κοτσάτου Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός – Στέλεχος Πρόληψης. Συμμετέχουν 15 άτομα – γονείς.
       Κύρια θεματική ενότητα είναι η «Διαχείριση κρίσεων και εξαρτήσεων». Η πολυπλοκότητα και οι αντιφάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής επηρεάζουν άμεσα τη λειτουργία της οικογένειας και τις σχέσεις των μελών μεταξύ τους. Η Ομάδα Γονέων στοχεύει στη στήριξη των τελευταίων στο ρόλο τους και στη βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια. Τα θέματα συζήτησης προέρχονται από το εκπαιδευτικό υλικό «Επικοινωνία στην Οικογένεια» του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής και αφορούν στην επικοινωνία στην οικογένεια, τις ανάγκες παιδιών και γονέων, τις συγκρούσεις στην οικογένεια και τη χρήση ουσιών και την πίεση των συνομηλίκων.
Για το Ίδρυμα «Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής»
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου


Διαβάστε Σήμερα          [τι είναι αυτό;]


 

Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007 στο Νομό Χίου








Ανάπτυξη Chios Online.gr » © 2005 Chios News. Local newspaper of Chios Island. Daily Updates
email