Col Col2 Col4 Col4
Κεντρική Σελίδα
Επικαιρότητα
Πολιτική
Τοπ. Αυτοδιοίκηση
Πολιτισμός
Αθλητικά
Ομογένεια
Εκπαίδευση
Οικονομία
Χιακές Εκδόσεις
Μαστίχα Χίου
Τεχνολογία
Επικοινωνία
RSS Feed 
Greek fonts
 


Chios Real Estate - Αγορές, Πωλήσεις Ακινήτων

Chios Greece Travel Guide (Chiosnet)

Χίος, Τουριστικός Οδηγός (Chiosonline)











::Ειδήσεις με email::
Εγγραφή
Διαγραφή
Συμπληρώστε το email σας και πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να λαμβάνετε καθημερινά ένα email με τους τίτλους των ειδήσεων.






Καμπάνια για τη χιώτικη αγορά


Πε 18/12/2003

Οι ιδέες είναι για να αντιγράφονται και αυτό έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ζαννίκος. Όταν στην έκθεση POLIS ήδη το σηματάκι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να έχει σύνθημα "Δείξτε εμπιστοσύνη στα ελληνικά προϊόντα", το πήρε και το έκανε αφίσα.
Μάλιστα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου, κατέθεσε πρόταση όπου μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννίκος ζητά το 2004 να ονομαστεί έτος "χιώτικων προϊόντων και επιχειρήσεων" και να οργανωθεί σχετική καμπάνια.
Η είδηση πάντως της έκδοσης αφίσας είχε την πρώτη κριτική από το Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Νίκο Δηράκη, όταν στη συνέντευξη τύπου της επιτροπής για το κυκλοφοριακό σχολίασε ότι δεν είναι δυνατόν από τη μια να λέμε χιώτικα προϊόντα και από την άλλη να ψωνίζει σύσσωμη η εμπορική αποστολή του Επιμελητηρίου στα παζάρια και τα καταστήματα της Σμύρνης.
 



Διαβάστε Σήμερα          [τι είναι αυτό;]



 

Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών 2010





Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Ευροεκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007 στο Νομό Χίου






Ανάπτυξη Chios Online.gr » © 2005 Chios News. Local newspaper of Chios Island. Daily Updates
email