Col Col2 Col4
Κεντρική Σελίδα
Επικαιρότητα
Πολιτική
Τοπ. Αυτοδιοίκηση
Πολιτισμός
Αθλητικά
Ομογένεια
Εκπαίδευση
Οικονομία
Χιακές Εκδόσεις
Μαστίχα Χίου
Τεχνολογία
Επικοινωνία
RSS Feed 
Greek fonts
 


Chios Real Estate - Αγορές, Πωλήσεις Ακινήτων

Chios Greece Travel Guide (Chiosnet)

Χίος, Τουριστικός Οδηγός (Chiosonline)











::Ειδήσεις με email::
Εγγραφή
Διαγραφή
Συμπληρώστε το email σας και πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να λαμβάνετε καθημερινά ένα email με τους τίτλους των ειδήσεων.






Φυτεύσεις: Ανακατανομή για νέους αμπελώνες


Τρ 13/4/2010

Οκτακόσια επιπλέον στρέμματα για νέες φυτεύσεις αμπελώνων, που δεν χρησιμοποιήθηκαν από την πρώτη κατανομή και επέστρεψαν στο Εθνικό Απόθεμα, κατανεμήθηκαν εκ νέου με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε οινοποιούς - αμπελουργούς, που είχαν διαμαρτυρηθεί γιατί εξαιρέθηκαν από την αρχική κατανομή.

Τελικά, από τις αιτήσεις για 13.550 στρέμματα νέων φυτεύσεων αμπελώνων από το Εθνικό Απόθεμα του 2010, ικανοποιήθηκαν αιτήσεις για 5.200 στρέμματα συνολικά, με προτεραιότητα στα μικρά νησιά του Αιγαίου και Ιονίου Πελάγους, τους νέους αμπελουργούς και τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες - αμπελουργούς.
 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010



Διαβάστε Σήμερα          [τι είναι αυτό;]


 

Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών 2010





Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Ευροεκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007 στο Νομό Χίου






Ανάπτυξη Chios Online.gr » © 2005 Chios News. Local newspaper of Chios Island. Daily Updates
email