Col Col2 Col4 Col4
Κεντρική Σελίδα
Επικαιρότητα
Πολιτική
Τοπ. Αυτοδιοίκηση
Πολιτισμός
Αθλητικά
Ομογένεια
Εκπαίδευση
Οικονομία
Χιακές Εκδόσεις
Μαστίχα Χίου
Τεχνολογία
Επικοινωνία
RSS Feed 
Greek fonts
 


Chios Real Estate - Αγορές, Πωλήσεις Ακινήτων

Chios Greece Travel Guide (Chiosnet)

Χίος, Τουριστικός Οδηγός (Chiosonline)











::Ειδήσεις με email::
Εγγραφή
Διαγραφή
Συμπληρώστε το email σας και πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να λαμβάνετε καθημερινά ένα email με τους τίτλους των ειδήσεων.






Προβολή Ντοκιμαντέρ 13ου Φεστιβάλ στη Χίο, 30 & 31 Μάρτη 2011 .


Τε 30/3/2011

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  :21-3-2011

ΑΡ. ΠΡΩΤ.         : ΠΑΘ/7455

 

Δελτίο Τύπου

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βορείου Αιγαίου, κάνοντας άλλο ένα πολιτιστικό βήμα προς όφελος της Περιφέρειάς μας και της Χίου μας ειδικότερα, ήρθε σε επαφή με τους οργανωτές του 13ο  Φεστιβάλ  Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης  και συμφώνησε για την προβολή επιλεγμένων Ντοκιμαντέρ  στη Χίο το διήμερο 30 & 31 Μάρτη 2011 .

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα, ένας  θεσμός καταξιωμένος  με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη από το 1999. H γιορτή, της ανήσυχης, σε διαρκή αναμόρφωση και εγρήγορση, τέχνης του ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει τις εικόνες εκείνες της κοινωνικής, ιστορικής, πολιτικής και, πάνω από όλα, ανθρώπινης πραγματικότητας του νέου αιώνα, που λειτουργούν ως εφαλτήριο για περιπετειώδεις κινηματογραφικές περιπλανήσεις.

Η πρεμιέρα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο   Δήμου Χίου στις 30 Μαρτίου (ώρα: 20.30) και θα είναι αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας με αυτισμό (με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αυτισμού της 2ας Απρίλη). Οι προβολές ντοκιμαντέρ της πρώτης ημέρας, είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στον αυτισμό. Ενώ την επόμενη  ημέρα (31/3) θα προβληθούν επιλεγμένα  ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ.   

 

Υποστηρικτές της προσπάθειας μας είναι  η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου και το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

 Πρεμιέρα

 

Τετάρτη  30 Μαρτίου 2011

Ώρα   20:30

Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

19:30,  INCLUDING SAMUEL

 

 20:30 – 21:00, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

           21:00,     BREADMAKERS

            22.15,    HOW I AM

 

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ώρα 20:30

Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

20:30,    THE TILLMAN STORY

            22.15,    THE GREEK CRISIS EXPLAINED

            22.20,   WELLCOME TO EUROPE

 

 

     Συμμετέχουν και συμβάλουν το Υπουργείο Πολιτισμού – Τουρισμού και ο Δήμος Χίου



Διαβάστε Σήμερα          [τι είναι αυτό;]



 

Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών 2010





Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Ευροεκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007 στο Νομό Χίου






Ανάπτυξη Chios Online.gr » © 2005 Chios News. Local newspaper of Chios Island. Daily Updates
email