Col Col2 Col4
Κεντρική Σελίδα
Επικαιρότητα
Πολιτική
Τοπ. Αυτοδιοίκηση
Πολιτισμός
Αθλητικά
Ομογένεια
Εκπαίδευση
Οικονομία
Χιακές Εκδόσεις
Μαστίχα Χίου
Τεχνολογία
Επικοινωνία
RSS Feed 
Greek fonts
 


Chios Real Estate - Αγορές, Πωλήσεις Ακινήτων

Chios Greece Travel Guide (Chiosnet)

Χίος, Τουριστικός Οδηγός (Chiosonline)











::Ειδήσεις με email::
Εγγραφή
Διαγραφή
Συμπληρώστε το email σας και πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να λαμβάνετε καθημερινά ένα email με τους τίτλους των ειδήσεων.






Τροποποίηση δρομολογίων του «Θεόφιλος»


Πε 26/8/2010
Λόγω της καθυστερημένης άφιξης του «Θεόφιλος» στο λιμάνι της Μύρινας χθες Τετάρτη, αλλά και της αυξημένης κίνησης επιβατών και οχημάτων, η «ΝΕΛ» ανακοίνωσε την τροποποίηση των δρομολογίων του πλοίου ως προς τις ώρες άφιξης και αναχώρησης.
Έτσι το βράδυ της Τετάρτης, το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει από την Καβάλα στις 8 το βράδυ και να φθάσει στη Λήμνο στη 1:25 το βράδυ. Από τη Λήμνο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 2:25 το βράδυ, για να φθάσει στη Μυτιλήνη σήμερα Πέμπτη στις 8:25 το πρωί. Στη συνέχεια προβλεπόταν αναχώρηση του στις 9:35 για Χίο, από όπου θα αναχωρούσε στις 1:50 το απόγευμα για Καρλόβασι Σάμου και Άγιο Κήρυκο Ικαρίας.
Στις 12:15 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το «Θεόφιλος» πρόκειται να αναχωρήσει από τη Χίο για Μυτιλήνη. Από τη Μυτιλήνη θα αναχωρήσει για Λήμνο στις 4:35 το πρωί και θα φθάσει στο λιμάνι της Μύρινας στις 10:35. Στις 11:35 θα αναχωρήσει για Καβάλα, όπου θα φθάσει λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα της Παρασκευής.
 
ΠΗΓΗ: ΕΜΠΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

 



Διαβάστε Σήμερα          [τι είναι αυτό;]


 

Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών 2010





Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Ευροεκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007 στο Νομό Χίου






Ανάπτυξη Chios Online.gr » © 2005 Chios News. Local newspaper of Chios Island. Daily Updates
email