Col Col2 Col4
Κεντρική Σελίδα
Επικαιρότητα
Πολιτική
Τοπ. Αυτοδιοίκηση
Πολιτισμός
Αθλητικά
Ομογένεια
Εκπαίδευση
Οικονομία
Χιακές Εκδόσεις
Μαστίχα Χίου
Τεχνολογία
Επικοινωνία
RSS Feed 
Greek fonts
 


Chios Real Estate - Αγορές, Πωλήσεις Ακινήτων

Chios Greece Travel Guide (Chiosnet)

Χίος, Τουριστικός Οδηγός (Chiosonline)











::Ειδήσεις με email::
Εγγραφή
Διαγραφή
Συμπληρώστε το email σας και πατήστε το πλήκτρο "Αποστολή" για να λαμβάνετε καθημερινά ένα email με τους τίτλους των ειδήσεων.






3η επίθεση σε διαιτητή μέσα σε ένα 3μηνο- Βαριά «καμπάνα» απειλεί τον ΟΜΗΡΟ


Τρ 29/12/2009
  Με βαριά ποινή απειλείται η ομάδα του Ομήρου Καλλιμασιάς, εξαιτίας των επεισοδίων και το γρονθοκόπημα που υπέστησαν οι διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα κυπέλου μεταξύ Λέοντα Αφροδισίων και Ομήρου.
  Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου όπου επικρατεί βαθύς προβληματισμός μετά το τρίτο περιστατικό βίας με θύματα διαιτητές και δράστες… ποδοσφαιριστές.
  Το τελευταίο συμβάν σημειώθηκε στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο προαναφερόμενων ομάδων, το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου στο Φαφάλιειο Στάδιο.
  Η λήξη του αγώνα έφερε το Λέοντα, ομάδα Β’ κατηγορίας να αποκλείει με 3-2 τον Όμηρο, Α΄ κατηγορίας. Θεωρώντας την ομάδα τους αδικημένη οι παίκτες του Ομήρου τα έβαλαν με το βοηθό Γιώργο Αραβανή, ενώ την ίδια ώρα όρμισαν στον αγωνιστικό χώρο και οπαδοί προπηλακίζοντας και τον διαιτητή του αγώνα Θοδωρή Μαθιούδη.
  Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ο Αραβανής δέχτηκε γροθιές από οπαδό, ενώ του πέταξαν και μπουκάλι νερό στο πρόσωπο. Σοβαρότερο όμως πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του Ομήρου Νίκος Κοκοκύρης, γρονθοκόπησε το διαιτητή και παρά τις προσπάθειες του προπονητή του να αποτρέψει το χτύπημα!
  Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Γιώργος Σαρρής, επιστρέφοντας χθες στη Χίο, μας εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι παρά τις βαριές τιμωρίες σε ποδοσφαιριστές και συλλόγους εντούτοις υπήρξε και τρίτο συμβάν από το Σεπτέμβρη.
  «Από το 1969 είχαμε να δούμε γρονθοκόπημα διαιτητή από ποδοσφαιριστή σε γήπεδο της Χίου», μας είπε χαρακτηριστικά.
  Όπως σημείωσε τις προηγούμενες δύο φορές υπήρξε πρόστιμο 2000 ΕΥΡΩ στις ομάδες Απόλλων/ Άρης και Ποσειδώνας και αποκλεισμό ενός μήνα, ενώ και οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με 20 αγωνιστικές.
  Να σημειωθεί πάντως ότι θα εξεταστεί ιδιαίτερα ο αθλητικός κώδικας σχετικά με το γεγονός ότι τα επεισόδια διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ ο κ. Σαρρής τόνισε ιδιαίτερα τη δουλειά που προσπαθεί να κάνει στον Όμηρο ο νέος πρόεδρος Γιάννης Στεφανίδης.
 
  Στον εισαγγελέα
  «Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί γίνονται όλα αυτά», σχολίασε ο αρχιαδιατητής Παντελής Ρούλης.
  Βαθύτατα προβληματισμένος και στενοχωρημένος ο κ. Ρούλης σημείωσε ότι πρώτη φορά στην καριέρα του συναντά τέτοια επεισόδια, γεγονός που θα τονίσει στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ
  Μάλιστα σημείωσε ότι πρόκειται να επισκεφθεί την εισαγγελία Χίου για να επισημάνει το γεγονός και βεβαίως να ζητήσει την προστασία των διαιτητών.
  


Διαβάστε Σήμερα          [τι είναι αυτό;]


 

Αποτελέσματα Δημοτικών & Περιφερειακών Εκλογών 2010





Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Ευροεκλογών 2009 στο Νομό Χίου
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2007 στο Νομό Χίου






Ανάπτυξη Chios Online.gr » © 2005 Chios News. Local newspaper of Chios Island. Daily Updates
email